Lär dig mer om Dermaceutic

Lär dig mer om Dermaceutic

Hudvårdmärket Dermaceutic kommer från Frankrike och är framtaget av bland annat hudläkare och biokemister. Ett märke som sätter innovationer och forskning högt vilket även visat sig genom att de flera gånger varit först ut på marknaden med nya produkter och ingredienser.

Först med det som idag är essentiellt

Dermaceutic är ett av de märken som var först ut med att använda ingredienser som därefter blivit självklara att använda inom hudvårdsprodukter. Ett bevis på att de ligger i framkant gällande utveckling. Idag används exempelvis följande ingredienser ofta inom deras produktutbud:

  • Hyaluronyra
  • Stabiliserad C-vitamin
  • Glykolsyra

I presentationer av Dermaceutic nämns just detta som den största styrkan med varumärket, dvs. att de rekommenderas av många hudvårdsspecialister just på grund av dess forskning och innovativa tänk.

Dermceutic är stor inom estetisk dermatologi

Hudvårdsmärket har produkter med olika inriktningar inom hudvård. En kategori där de är extra stora är estetisk dermatologi. Bland dessa finns exempel produkter som visat sig ha mycket god effekt vid rosacea – vilket kan resultera i kraftiga hudförändringar.

Säljs enbart av auktoriserade återförsäljare

Dermaceutic säljs enbart av auktoriserade återförsäljare som därmed är väl insatta i vilka produkter som passar olika hudtyper och hudproblem. Det blir därmed ett sätt att säkerställa den höga kvalité som varumärket vill förmedla. I Sverige kan dessa hudvårdsprodukter köpas hos auktoriserade E-handlare, diplomerade hudvårdsterapeuter samt hudläkare och läkare inom plastikkirurgi.

Personer som har hudproblem som inte ”vanliga” hudvårdsprodukter kan lösa bör vända sig till läkare eller hudvårdsspecialister. Dessa kan analysera problemet och både behandla samt förebygga att problemet ska uppstå igen. Genom att välja exakt rätt produkt kommer chansen till ett gott resultat öka kraftigt.

Byte till Dermaceutic kan kräva en paus i behandling

De personer som använder andra hudvårdsprodukter, och vill byta till Dermaceutic, kan behöva ta paus i behandlingen innan bytet. Enligt en återförsäljare krävs det paus om nuvarande hudvårdsprodukt innehåller syror. Det kan exempelvis vara AHA-syror vilka är mycket vanliga i hudvårdsprodukter. I detta fall behöver en paus tas på minst två veckor innan hudvårdsprodukter från Dermaceutic börjar användas. Generellt bör inte heller hudvårdsprodukter med syror användas på hud som är solbränd eller vaxad – dvs har microskador i huden.

Överlag bör även läkare konsulteras om en person äter medicin och vill börja behandling av professionella hudvårdsprodukter. Detsamma gäller om personen är gravid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *